Facebook προβλημα / X 9hvqim0qfysm

484 likes 1 talking about this. Notifications are updates about activity on Facebook.


Bzeulygyom Jxm

Συγκεκριμένα η σελίδα του Facebook δεν φορτώνει τις φωτογραφίες των χρηστών ενώ και το Newsfeed με τη ροή των.

Facebook προβλημα. γεια σας εχω ενα προβλημα και προσπαθω να επικοινωνησω με την βοηθεια και την ασφαλεια του facebookχθες εστειλα ενα ομαδικο μυνημα σε 40 ατομα για μια εκδηκωση και εκει καποιος απαντησε με. Έπεσαν πάλι Facebook Instagram και WhatsApp. Learn more about notification types.

Προβλήματα εντοπίζονται στο Facebook από το πρωί της Πέμπτης. You can turn notifications on or off for specific people or pages you. 17 Ιουλ 2019 1532.

Αν έχετε προτείνω να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα και να αναφέρετε το πρόβλημά σας από την iOS εφαρμογή Facebook. Αν κάτι δεν λειτουργεί στο Facebook ή αν νομίζετε ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα μπορείτε να μας το αναφέρετε. 25578 likes 277 talking about this.

Συγκεκριμένα οι χρήστες δεν μπορούν να μπουν στο προφίλ τους και να δουν τις δημοσιεύσεις τους. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα ανέφεραν ότι ήταν αδύνατη η. Πρόβλημα με το Facebook.

Σοβαρό πρόβλημα της υπηρεσίας στην Ελλάδα. Wwwertflixgr Ertflix App App Store Google Play. The types of notifications you may receive depends on what platform youre using.

Πρόβλημα στη λειτουργία του Facebook παρατηρείται εδώ και λίγα λεπτά. Ειδικότερα πολλοί χρήστες δεν μπορούν να. Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισεσήμερα 27012015 το.

Επίσης δεν μπορούσε να υπάρχει ανταλλαγή. Οι λειτουργίες των υπηρεσίων ξεκίνησαν να επανέρχονται στο κανονικό περίπου από τις 2100 και μετά. Πολλοί είναι οι χρήστες που αναφέρουν ότι δεν εμφανίζεται σωστά το περιεχόμενο ή δε μπορούν.

Ένα ακόμη πρόβλημα ασφαλείας εντοπίστηκε στην εφαρμογή του Facebook για το iOS καθώς μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι η εφαρμογή ενεργοποιεί την κάμερα στο background χωρίς αυτοί να το γνωρίζουν. If somethings not working on Facebook or you think theres a bug you can report it to us. εχω συνδεση internet επαιξα παιχνιδια στο facebook και αφηνω στο laptop μου ειχα δουλεια μετα δεν μπορω να παταω αρχικη σελιδα στο facebook γιατι κολαει λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο εκανα εκκαθαριστης στο chrome και το laptop μου.

Δεν μπορώ να συνδεθώ στο Facebook. Δεν μπορώ να βρω το λογαριασμό μου στο Facebook από τη. Ειδήσεις και Νέα για.

Πώς μπορώ να προσθέσω ή να. Προβλήματα καταγράφηκαν και στο Instagram με τους χρήστες να αναφέρουν ότι δεν είναι δυνατή η ανανέωση των προφίλ τους. Θα πρέπει υποθέτω να έχετε πρόσβαση στις γενικές ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Δεν μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις απορρήτου σε μια μεμονωμένη δημοσίευση στο Facebook. Πρόβλημα στην ενημέρωση του status αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ώρες εκατομμύρια χρήστες του Facebook Προβλήματα παρουσιάζονται επίσης και στα likes καθώς και στην υποβολή σχολίων. Βοήθεια για το όνομα χρήστη.

To δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Facebook. KΑΛΗΣΠΕΡΑΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK ΣΤΟ ΚΙΝΙΤΟΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ TO FBOTAN ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩΤΟ ΑΠΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ. Σε περίπτωση που ο χρήστης επιχειρήσει.

Κυριακή 04 Αυγούστου 2019 1744. Προβλήματα παρουσιάζονται στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Instagram σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα. Προβλήματα στη σύνδεσή τους ή στη διαχείριση των λογαριασμών τους στο facebook αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ώρες αρκετές χρήστες του μέσου στην Ελλάδα.

Προβλήματα παρατηρούνται το απόγευμα της Τρίτης στις πλατφόρμες του Facebook Messenger και Instagram. Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ. Νέο πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζουν Facebook και Instagram με τις αναφορές να πληθαίνουν στην Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο.

You can go to your notifications settings to change what youre notified about and how youre notified. Ειδικότερα από τις 1532 χρήστες των δημοφιλών social media δεν μπορούσαν να εισέλθουν. Facebook - Facebook πρόβλημα στη.

Δεν μπορώ να αλλάξω την εικόνα προφίλ μου στο Facebook. Πρόβλημα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους προκλήθηκε στην πρόσβαση σε Facebook και Instagram. KΑΛΗΣΠΕΡΑΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ facebook ΣΤΟ ΚΙΝΙΤΟΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ to fbotan ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩΤΟ ΑΠΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

Γράφτηκα στο Facebook με τον αριθμό του κινητού μου και τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ.


Problhma Twra Se Facebook Kai Instagram Evros24 Gr


8rtj Eyyevkvdm


Nwkqxssi41tuim


Facebook Anafores Oti Ergazomenoi Den Mporoyn Na Mpoyn Sto Kthrio Gia Na Lysoyn To Problhma Newsbeast


S1n2jvwepwp28m


X 9hvqim0qfysm


Iieyeqawekir7m


Cz8nwfvipphqtm


Fed3mwv Dz0hfm


Mb6jscjizdv Tm


Facebook Giati Oi Ergazomenoi Den Mporoyn Na Dior8wsoyn To Problhma


9lortlnfzz6s9m


Irfvtyd9w3khjm


Nwkqxssi41tuim


Facebook Oi Prwtes Ermhneies Gia To Problhma Kai To Xaos Me Toys Ypallhloys Sta Grafeia Toy


Facebook Oi Ergazomenoi Den Mporoyn Na Mpoyn Sto Kthrio Gia Na Dior8wsoyn To Problhma Ta Prwta Senaria Enothtes Texnologia Real Gr


F6i N 5 Qvsfum


Pagkosmio To Problhma Se Facebook Instagram Kai Whatsapp Ti Apanta H Etaireia Oikonomikos Taxydromos Ot Gr


Bzeulygyom Jxm

LihatTutupKomentar